Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tanssisynttärit on hauskempi tapa viettää synttäreitä!

Järjestämme KMDancella tanssisynttäreitä kaiken ikäisille lapsille! Tanssisynttärit ovat helppo vaihtoehto vanhemmalle ja hauska kokemus lapsille. Synttäreiden ohjelma koostuu ohjatusta toiminnasta tanssikoulun puolesta. Järjestämme synttärijuhlat iästä riippuen 10-15 lapselle. Tanssisynttärit järjestetään pääsääntöisesti viikonloppuisin.

  

Tanssisynttärit

Tanssisynttäreiden kokonaisuus suunnitellaan synttärisankarin toiveiden ja lapsen iän mukaisesti. Synttäreillä on ohjattua toimintaa tanssikoulun puolesta, kuten tanssia, leikkejä, esityksiä ja pelejä. Synttärit huipentuvat tanssishow`hun, jota vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan synttäreiden lopussa.

Tanssisynttäreiden kesto on 1,5 tuntia. Tanssisynttäreille tuodaan omat tarjottavat ja ruokailuvälineet.

Tanssisynttäreiden hinta on 150 €

 

Teematanssisynttärit

Teematanssisynttärit rakennetaan synttärisankarin toivoman teeman ympärille. Tanssisynttäreiden tapaan teematanssisynttäreillä on ohjattua toimintaa tanssikoulun puolesta. Ohjattu toiminta suunnitellaan synttärisankarin toivoman teeman mukaisesti. Ohjelman lisäksi teematanssisynttäreillä on tarjolla pikkupurtavaa ja teeman mukaan suunniteltu synttärikakku! Synttärit huipentuvat tanssishow`hun, jota vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan synttäreiden lopussa.

Teematanssisynttäreiden kesto on 1,5 tuntia. Teematanssisynttäreillä tarjottavat ja ruokailuvälineet hankitaan tanssikoulun puolesta.

Teematanssisynttäreiden hinta on 250 €

 

Mikäli haluat lisätietoja tanssisynttäreistä, ota yhteyttä toimistoon toimisto@kmdance.fi.


Tule kokemaan tanssin ilo!