Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

KMDancen kesäleireillä pidetään hauskaa tanssien ja ulkoillen!

Tanssikoulu KMDance järjestää kesäleirejä lapsille ja nuorille. Leirillä tutustutaan eri tanssilajeihin ja vietetään aikaa yhdessä liikkuen. Tanssin lisäksi leiriviikkoon sisältyy runsaasti oheisliikuntaa ja ulkoilua. Leireillä opetellaan myös luomaan omia soolo-, duo- ja ryhmäesityksiä, jotka esitetään leirin päätteeksi vanhemmille ja ystäville. Pääasiana on pitää ikimuistoinen leiriviikko!

Leirit järjestetään Tanssikoulu KMDancen tiloissa Espoossa osoitteessa Fallåker 1c.

 

Lasten tanssiva kesäleiri 7-12-vuotiaille 4.6.-8.6. (LEIRI1)

Tanssikoulu KMDance järjestää kesäkuussa 4.-8.6. tanssileirin 7-12-vuotiaille tanssinharrastajille ja uusille tanssista kiinnostuneille oppilaille! Leirillä on ohjelmaa päivittäin klo 9.00-15.30, mutta ovet aukeavat jo klo 8.15 ja paikalla voi olla klo 16.30 saakka.

Tanssileirillä treenataan mm. showtanssia, hip hoppia, nykytanssia, reggaetonia, akrobatiaa ja luovaa tanssia. Voit myös laittaa lajitoiveita mukaan ilmoittautumislomakkeelle! Tanssin lisäksi leiriviikkoon sisältyy runsaasti oheisliikuntaa, pelejä, ulkoilua ja retki. Leiri huipentuu tanssiesitykseen, jossa leiriläiset esittävät itse koreografioimiaan soolo-, duo- ja ryhmäesityksiä. 

Ohjaajina leirillä toimivat tanssikoulun tutut opettajat Kati Hallio ja Mia Nummila sekä vierailevana opettajana Suvi Nieminen.

Lasten tanssivalla kesäleirillä osallistujilta ei vaadita aiempaa kokemusta tanssista vaan mukaan voi tulla kuka vaan!

 

Nuorten tanssin teholeiri yli 12-vuotiaille 11.6.-15.6. (LEIRI2)

Tanssikoulu KMDance järjestää kesäkuussa 11.-15.6. nuorten tanssin teholeirin yli 12-vuotiaille! Leirillä on ohjelmaa päivittäin klo 9.00-15.30, mutta ovet aukeaa jo klo 8.15 ja paikalla voi olla klo 16.30 saakka.

Nuorten tanssileirillä päästään kokeilemaan monipuolisesti eri tanssilajeja kuten showtanssia, lyrical jazzia, hip hoppia, balettia, nykytanssia, commercial dancea, reggaetonia, akrobatiaa ja luovaa tanssia. Leirillä keskitytään erityisesti tanssin teknisen ja ilmaisullisen osaamisen kehittämiseen. Opettelemme myös omien koreografioiden rakentamista ja suunnittelua. Leiri huipentuu tanssiesitykseen, jossa leiriläiset esittävät itse koreografioimiaan soolo-, duo- ja ryhmäesityksiä.

Ohjaajina leirillä toimivat tanssikoulun tutut opettajat Kati Hallio ja Mia Nummila sekä vierailevina opettajina Suvi Nieminen ja Tiia Kerttula.  Nuorten tanssileirille osallistuville suositellaan aiempaa tanssitaustaa tai kokemusta jostain vastaavasta lajista kuten voimistelu tai luistelu. 

 

Leirien hinnat:

Lasten tanssiva kesäleiri 7-12-vuotiaille - 200 € (sis. päivittäisen lounaan)

Nuorten tanssin teholeiri yli 12-vuotiaille - 220 € (sis. päivittäisen lounaan)

Maksa kesän kurssit ja leirit helposti verkkokaupassa tai pyydä lasku toimistolta


Tule kokemaan tanssin ilo!