Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Töihin KMDancelle

Haluatko tulla opettajaksi KMDancelle?

 

Olemme kasvava koulu ja kuulemme mielellämme ehdotuksia uusista lajeista joita voisimme lisätä koulumme tuntivalikoimaan. Lähetä avoin hakemus osoitteeseen toimisto@kmdance.fi

 

Haemme  lisäksi tanssinopettajia sijaispankkiimme satunnaisia opetuskeikkoja varten. Lähetä meille yhteystietosi ja lajit joita voit opettaa osoitteen toimisto@kmdance.fi.

Tanssikoulu KMDancen opettajat

KMDancella työskentelee kaudella 2018-2019 neljä tanssinopettajaa eri lajeissa. Meille opetuksen periaatteina ovat kannustava ja motivoiva opetus sekä tanssin ilo! 

 

Kati Hallio

Kati on tanssinut lapsesta saakka tanssin ollessa musiikin ohella tärkein harrastus. Jo nuorena koreografioiden tekemisestä innostunut Kati aloitti tanssin opettamisen vuonna 1996. Musiikkiteatterilukion ja Oriveden opiston tanssilinjan jälkeen halu tanssia vei maailmalle, ja Kati on opiskellut eri lajeja (jazz, show, moderni, baletti, reggaeton, salsa) paitsi Suomessa, myös mm. Lontoossa ja Havannassa. Musiikkiteatteri-ilmaisun koulu Mustin ammattiin valmentavalla linjalla hän syvensi osaamistaan teatterin saralla. Jyväskylän yliopistossa Kati opiskeli musiikkitiedettä, 

tanssipedagogiikkaa, draamapedagogiikkaa sekä kasvatustiedettä. Opiskelujen ohessa hän teki useita koreografioita musikaaleihin (mm. West Side Story, Rockville, The Sound Of Music) useasti palkitussa Rantasalmen Nuorisoteatterissa, jossa itsekin nuorena esiintyi vuosien ajan. Pro Gradu -työnään hän valmisti Nuorisoteatterille musikaalin Piruetin 

Pyörteissä, jonka musiikin sävelsi, sanoitti ja ohjasi sekä teki koreografian. Kati esiintyy ja treenaa yhä säännöllisesti ja tekee vuosittain opintomatkan ulkomaille halunaan kehittää omaa opetustaan jatkuvasti.

Katille  tärkeintä opettamisessa on rakkaus tanssiin, ja sitä hän haluaa korostaa oppilailleen. Ilmaisu, heittäytyminen, rohkeus, itseluottamus, sinnikkyys, rajojen rikkominen ja loputon hiominen, hiominen, hiominen - siinä Katin tanssituntien lähtökohta! KMDancella Kati opettaa sekä lapsille että aikuisille showtanssia, reggaetonia ja salsaa sekä vastaa showtanssin ja reggaetonin edustusryhmien valmennuksesta ja kisaohjelmien koreografioinnista.

 

Mia Nummila

Mialla on monipuolinen tausta eri tanssilajeissa. Tanssin pariin Mia siirtyi joukkuevoimistelun harrastamisen jälkeen. Pääasiassa Mia on harjoitellut showtanssia, jazzia, modernia, balettia ja eri street-lajeja, mutta myöhemmin mukaan ovat tulleet myös latinalaislajit. Suomen lisäksi Mia on vuosien saatteessa treenannut myös Virossa, Kanadassa ja Barcelonassa. Mia on osallistunut myös erilaisiin kilpailuihin soolo, duo, pieryhmä ja muodostelmakoreografioilla lajeina milloin hip hop, showtanssi tai latino show. Mia kuului myös usean vuoden ajan Hip Hopin pienryhmään Gforce, joka on menestynyt kilpailuissa niin Suomessa kuin ulkomailla. 

Tanssitunteja Mia alkoi ohjaamaan vuonna 2012, jonka jälkeen etenkin lasten- ja nuorten opettamisesta on tullut hänelle intohimo. Mialle tärkeintä tanssin opettamisessa on tuottaa oppilaille iloa yhdessäolon, liikunnan ja esiintymisen kautta. Vaativasta otteestaan huolimatta Mia on kannustava ja innostava opettaja, joka tekee työtään koko sydämellä. KMDancella Mia opettaa show, Dance Mix, lastentanssi, commercial ja jumps&turns&acrobatics -tunteja sekä vastaa showtanssin edustusryhmien valmennuksesta ja kisaohjelmien koreografioinnista.

 

Henna Räsänen

Henna on valmistunut tanssipedagogiksi vuonna 2016 Tukholmassa Dans och Cirkushögskolanista, tanssilajien painoittuen erityisesti street-lajeihin ja nykytanssiin. Opintojensa jälkeen Henna on opettanut tanssitunteja eri kouluissa Suomessa, kiertänyt Eurooppaa eri koreografien workshopeilla ja  ollut mukana tanssiprojekteissa Brysselissä ja Edinburghissa. Henna on vuosien varrella osallistunut useisiin tanssiproduktioihin ja toiminut tanssijana esiintyvässä Starbust Dancers -showtanssiryhmässä ja Salsa de Cuba -salsatanssiryhmässä. Opettajana Henna haluaa keskittyä erityisesti tanssin ilmaisullisuuteen ja  vartalonkäyttöön sekä oman tyylin muotoutumiseen. 

KMDancella Henna on opettanut syksystä 2017 lähtien lastentanssia, dance mixia, nykytanssia ja hip hoppia. Hennalla on vahva osaaminen kyseisissä lajeissa ja myös pitkä kokemus lasten ja nuorten opettamisesta. 

 

Ella Gröndahl

Ella on keväällä 2017 Oulun ammattikorkeakoulusta valmistunut tanssinopettaja pääaineenaan baletti. Tanssimisen Ella aloitti jo kolmivuotiaana Helsingin Tanssiopistossa, josta siirtyi nelivuotiaana Porvoon Tanssiopistolle. Ylioppilaaksi Ella on opiskellut Kallion ilmaisutaidon lukiossa, jossa hän löysi innon tanssijuuteen ja esiintymiseen. Tanssinopettajaksi Ella opiskeli, koska hän haluaa auttaa oppilaita löytämään itseilmaisun riemun tanssin kautta. 

Ellan opetuksen periaatteita ovat kannustava ja motivoiva opetus sekä tanssin ilo. Hänen opettajuutensa perustuu humanistiseen oppimisnäkemykseen ja hän uskoo, että opettaminen ja oppiminen ovat parhaimmillaan vuorovaikutuksellisia tapahtumia. Ella haluaa kannustaa oppilaitaan pyrkimään heidän henkilökohtaiseen parhaaseensa ja motivoida heitä oppimaan jatkuvasti uutta. Ella näkee kaikki oppilaat yksilöinä ja jotta tanssi olisi turvallista hän opettaa perustekniset asiat tarkasti ja ajan kanssa. KMDancella Ella opettaa syksystä 2018 lähtien balettia lapsille, nuorille ja aikuisille.