Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tanssikoulu KMDancen intensiiviryhmät

Lukuvuonna 2018-2019 tanssikoulu KMDancella toimii kolme intensiiviryhmää: Elenia, Las Dulces ja Reggaeton Mangos. Intensiiviryhmät on tarkoitettu esiintymisestä kiinnostuneille tanssin harrastajille. Intensiiviryhmät edustavat tanssikoulua eri tanssitapahtumissa ja -katselmuksissa. 

 

Elenia

KMDance Elenia jatkaa lukuvuonna 2018-2019 showtanssin intensiiviryhmänä, eikä siihen järjestetä erillistä hakua. Ryhmä on tarkoitettu vuonna 2007 ja sen jälkeen syntyneille innokkaille ja esiintymisestä kiinnostuneille tanssijoille. Ryhmällä on viikoittain yksi yhteinen koreografiatunti ja tämän lisäksi kukin oppilas valitsee itselleen omiin aikatauluihin sopivan toisen tunnin tanssikoulun lukujärjestyksestä (show, hip hop, reggaeton tms.). Elenia valmistelee vuosittain uuden koreografian jolla osallistuu tanssikatselmuksiin ja muihin mahdollisiin tanssitapahtumiin. Elenia sopii erinomaisesti myös valmistavana ryhmänä EK-ryhmistä kiinnostuneille oppilaille.

 

Reggaeton Mangos

Reggaeton Mangos on yli 15-vuotiaille useamman vuoden harrastaneille jatkotason tanssijoille tarkoitettu reggaetonin intensiiviryhmä. Ryhmä valmistaa koreografian, jolla tanssijat osallistuvat Latin Show Of The Year -kilpailuun sekä muihin esiintymisiin ja kilpailuihin. Ryhmään otetaan tanssijoita taitotason perusteella. Lisätiedot ja kyselyt sähköpostitse toimisto@kmdance.fi.

 

Las Dulces

Las Dulces on reggaetonin intensiiviryhmä ryhmä 12-16-vuotiaille, useamman vuoden tanssia harrastaneille jatkotason tanssijoille. Ryhmä valmistaa koreografian, jolla tanssijat osallistuvat Latin Show Of The Year -kilpailuun sekä muihin esiintymisiin ja kilpailuihin. Ryhmään otetaan tanssijoita taitotason perusteella. Lisätiedot ja kyselyt sähköpostitse toimisto@kmdance.fi.

 

Latino Show ja Caribbean Show -pienryhmät

Reggaetonin intensiiviryhmäläiset voivat niin halutessaan lisäksi hakea Latino Show / Caribbean Show -pienryhmiin, jolla osallistutaan IKM- ja SM-kilpailuihin sekä muihin tanssitapahtumiin ja -kilpailuihin. Tarkemmat tiedot ryhmistä sekä hakutilaisuudesta ilmoitetaan syyskauden alussa.


Tule kokemaan tanssin ilo!