Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yhteystiedot

Tanssikoulu KMDance

Yhteyshenkilö: Kati Hallio

 

Osoite: Fallåker 1 C, 02740 Espoo

Puhelin: 044 0592790 (arkisin 10-15)

Sähköposti: toimisto@kmdance.fi

 

Messenger: 

m.me/kmdancefinland

Opetuspisteet:

Tanssikoulu KMDance

Fallåker 1 C

02740 Espoo

 

Viherlaakso. Happy Liikunta

Kavallinpelto 10

02710 Espoo

 

Pitäjänmäki, TanssiBuumi

Arinatie 4 D 2.krs

00370 Helsinki

Tanssikoulun toiminta 

Tanssikoulu KMDance on tammikuussa 2017 avattu tanssikoulu, joka on syntynyt sen perustajien, Katin ja Mian, puhtaasta halusta ja innosta toteuttaa unelmia - niin omia kuin tanssinharrastajienkin! 

 

Tanssikoulu KMDance tarjoaa tavoitteellista ja innostavaa tanssinopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Lähtökohtana ovat oppilaat - me olemme teitä varten! Haluamme antaa jokaiselle mahdollisuuden kokea tanssin hurma, sen tuomat huippufiilikset, uuden oppimisen riemun ja sinnikkäällä treenaamisella saavutetut taidot. Koulussamme panostetaan positiiviseen ja kannustavaan ilmapiiriin ja jokainen tanssinharrastaja nähdään yksilönä, jolla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Meidän tehtävänämme on auttaa tanssinharrastajaa kehittymään juuri siinä tahdissa, mikä hänelle itselleen on parasta. Haluamme myös tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuuden esiintyä, kilpailla ja osallistua valtakunnallisiin tanssitapahtumiin - päästä ihan toden teolla nauttimaan siitä kaikesta ihanuudesta mitä tanssi on omaan elämäämme tuonut. Tanssi on loistava harrastus kenelle tahansa, sillä siinä yhdistyvät ilmaisu, liikunta ja musiikki - taidetta parhaimmillaan. Olet lämpimästi tervetullut tunneillemme!

 

Tanssikoulu sijaitsee Espoon Bembölessä osoitteessa Fallåker 1 c, mutta pidämme tunteja myös Viherlaaksossa Liikuntakeskus Happyn tiloissa ja Helsingin Pitäjänmäessä TanssiBuumin tiloissa. Katso tarkemmat yhteystiedot.

 

Tästä voit lukea tanssikoulumme säännöt ja asiakasrekisterin tietosuojaselosteen.

 

Tanssin esitystoiminta

Haluatko meidät teille esiintymään? Järjestämme tanssikoulumme puolesta myös esitystoimintaa. Ole rohkeasti meihin yhteydessä ja kerro meille lisää tapahtumastasi!