Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kokeilutunti

Tanssitunteja voi käydä kokeilemassa yhden kerran 10 euron kokeilumaksuhintaan, joka tulee maksaa ennen tunnille osallistumista. Kokeilukertamaksu voidaan vähentää kausimaksusta, kun oppilas ilmoittautuu tunnille kokeilukerran jälkeen. Käytä alennuskoodia KOK10E vähentääksesi kokeilukerran hinta kausimaksusta. Huom! Kokeilukerran tulee olla maksettu saman oppilaan/huoltajan nimellä. Voit maksaa kokeilutunnin verkkokaupassamme.

 

Alennukset

Perhealennus - 5 %

Perhealennus annetaan, mikäli samasta taloudesta viikkotunneille osallistuu yksi tai useampi perheenjäsen. Alennus vähennetään kunkin perheenjäsenen perusviikkotuntien kausimaksun loppusummasta. Huom! Alennus ei koske EK- ja intensiiviryhmien kausi- tai lisätuntihintoja, muodostelma- tai pienryhmäkoreografioita, eikä alennuksia voi yhdistää. Käytä verkkokaupassa alennuskoodia PERHE5.

 

Dance Moms 

KMDancen koulutus- ja intensiiviryhmien vanhemmat tanssivat edullisemmin! Tarjoamme EK- ja intensiiviryhmien vanhemmille viikkotunnit hintaan 100 € / lukukausi. Huom! Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

 

Smartum ja ePassi

Voit myös maksaa tanssitunteja osittain tai kokonaan Sporttipassilla ja Smartum-liikuntaseteleillä tai -saldolla. 

Toimita Smartum-setelit opettajalle heti ensimmäisellä tunnilla, jotta ne ehditään huomioida laskutuksessa. Smartum-saldolla voit tehdä maksusuorituksen myös Polku-palvelussa>>. Muistathan noudattaa Smartum-liikuntaseteleiden käyttöehtoja

SporttiPassilla voit maksaa henkilökohtaisen kausimaksun verkkomaksulla tai ePassi -sovelluksella. Löydät aikuisten kausimaksun suoraan mobiilipalvelusta. Voit myös maksaa osan kausimaksusta valitsemalla "custom price". Verkkomaksun voit tehdä kirjautumalla sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla. Osittainen maksu huomioidaan laskutuksen yhteydessä. Muistathan noudattaa ePassin käyttöehtoja.

Tanssituntien hinnat

Kausimaksu maksetaan ensisijaisesti kertamaksuna verkkokaupassamme. Kausimaksu tulee olla maksettuna lukukauden kahden ensimmäisen viikon aikana. Tarkka määräpäivä ilmoitetaan aina kunkin lukukauden ensimmäisessä oppilaskirjeessä. Mikäli haluat maksaa kausimaksun laskulla tai jaksoittain, tulee tästä tehdä erillinen pyyntö toimistolle. Voit myös maksaa tanssitunteja osittain tai kokonaan ePassi/Smartum-liikuntaseteleillä tai -saldolla.

 

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tanssikoulu KMDance pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.

 

Viikkotuntien hinnat lukukausittain

Lukuvuoteen kuuluu kaksi lukukautta: syyslukukausi (16 vk) ja kevätlukukausi (16 vk). Hinnat on merkitty lukukausittain. Lukukausimaksu maksetaan kahdesti lukuvuoden aikana. Kahdessa viikkotunnissa on huomioitu alennus 10 % ja kolmessa tai useammassa viikkotunnissa 15 %. Mikäli oppilas valitsee tunteja eri kategoriasta maksetaan lisätunti edullisemman tunnin mukaan. Jos esimerkiksi haluat ilmoittautua kahdelle viikkotunnille joista toinen on kestoltaan 60min ja toinen 45min on kausimaksusi hinta 195 € + 162 € eli yhteensä 357 €. Jos taas esimerkiksi haluat ilmoittautua kolmelle 60 minuutin pituiselle viikkotunnille on kausimaksusi hinta 195 € + 176 € + 166 € eli yhteensä 537 € jne.

 

Tunnit 45min 60min  75min
1 krt/vk 180 € 195 € 220 €
2krt/vk +162 € +176 € +198 €
3krt/vk +153 € +166 € +187 €
4krt/vk +153 € +166 € +187 €

 

EK- ja intensiiviryhmien hinnat

EK- ja intensiiviryhmien kausimaksuun sisältyy ryhmästä riippuen 1-3 oppituntia viikossa. Oppilaat voivat lisäksi valita lisätunteja tanssikoulun muusta tuntitarjonnasta alennettuun hintaan. Huomaathan, että kilpailujen/katselmusten osallistumismaksut, esiintymisasut sekä mahdolliset matkakustannukset eivät sisälly kausimaksuihin. EK- ja intensiiviryhmien hintoja ei voi myöskään yhdistää alennuksiin (lisätunnit, perhealennus), sillä niissä on jo huomioitu alennus usemmasta tunnista. Hinnat on ilmoitettu lukukausittain. Lukukausimaksu maksetaan kahdesti lukuvuodessa.

 

Ryhmä Hinta
INT Reggaeton Mangos 240 €/lk
INT Las Dulces 220 €/lk
INT Elenia 330 €/lk
EK-ryhmä KMDance Illusion 450 €/lk
EK-ryhmä KMDance Mystic 480 €/lk
EK asumaksu (yht.100€) 50 €/lk
Lisätunnit  
1krt/vko +100 €/lk
2krt/vko +170 €/lk
Anytime +220 €/lk
Pienryhmäkoreografia +200 €/lv

 

Kausimaksun maksaminen laskulla tai jaksoissa

Mikäli haluat maksaa kausimaksun laskulla, tulee sinun lähettää tästä pyyntö toimistolle. Tällöin laskun loppusummaan lisätään laskutuslisä 5 euroa. Voit myös niin halutessasi maksaa kausimaksun jaksoissa. Tällöin laskun kokonaissumma jaetaan kolmeen osaan. Perimme kustakin lähetetystä laskusta laskutuslisän 5 euroa. Laskujen maksuehtona sovelletaan 14 vuorokautta.