Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kilpailutoiminta

Tanssikoulu KMDancen EK-ryhmät edustavat tanssikouluamme eri tanssikilpailuissa ja -tapahtumissa. Nuoresta iästään huolimatta tanssikoulumme on ehtinyt saavuttaa useita eri palkintosijoja ja kunniamainintoja. Päällimmäiseksi mieleen meille ovat jääneet seuraavat saavutukset:

- 2.sija ja kunniamaininta "Asenne kohdallaan" Reggaeton Juniors -ryhmälle Latino Show Cup 1.osakilpailussa, syksy 2018

- 3.sija Reggaeton Juniors -ryhmälle Alemana Grand Prix Latino Show Cup -kilpailuissa - Latino Show Alemana Grand Prix, syksy 2018

- 2.sija KMDance Illusion, lasten ryhmät, Vision Unelmiesi tanssikilpailu, kevät 2018

- 2.sija KMDance Illusion, showtanssin lasten isot ryhmät, Glow-tanssikilpailu, kevät 2018

- 2.sija Las Dulces, lasten ja junioreiden Urban-sarja, Glow-tanssikilpailu, kevät 2018

- 1. sija KMDance Mystic, showtanssi juniorit iso ryhmä, Estradi-tanssikilpailu Helsingissä, kevät 2018

- 1. sija KMDance Elenia, showtanssi lapset 1 iso ryhmä, Estradi-tanssikilpailu Helsingissä, kevät 2018

- 5. sija Reggaeton Juniors -ryhmälle junioreiden pienryhmissä, Caribbean Show EM-kilpailut, IDO European Couple Dance Championships - World Dance Festival, kevät 2018

- 1. sija junioreiden pienryhmissä ja kunniamaininta sarjassa "tulevaisuuden lupaus" Reggaeton Juniors -ryhmälle Latino Show Cupin 3. osakilpailuissa Hämeenlinnassa, kevät 2018

- 3. sija Las Piñas -ryhmälle junioreiden pienryhmissä Latino Show Cupin 3.osakilpailussa Hämeenlinnassa, kevät 2018 

- 3. sija Reggaetoneras-ryhmälle aikuisten pienryhmissä Latino Show Cup 3.osakilpailu Hämeenlinnassa, kevät 2018

- 2. sija Reggaeton Juniors -ryhmälle junioreiden Caribbean Show MM-kilpailuissa Puolassa, IDO World Caribbean Show Championships -kilpailut, syksy 2017

- Kunniamaininta Reggaeton Juniors -ryhmälle junioreiden Urban-sarjassa - Glow-tanssikilpailu, syksy 2017

- 1. sija Reggaeton Juniors -ryhmälle Alemana Grand Prix Latino Show Cup -kilpailussa - Latino Show Alemana Grand Prix, syksy 2017

- Kunniakirja KMDance Elenialle lasten isot ryhmät-sarjassa Vision-tanssikilpailussa - Vision Unelmiesi tanssikilpailu, kevät 2017

- KMDance Minit ja FLASH-intensiiviryhmä valittiiin esiintymään Hyvää Tanssin päivää 2017-tapahtumaan - tanssikatselmus Stoori, kevät 2017

- Kunniamaininta KMDance Illusionille lasten isot ryhmät -sarjassa - Helmi-tanssikilpailu, kevät 2017

Lisäksi tanssikoulumme upeita duoja ja solisteja on palkittu mitalein eri kilpailuissa! Lisää sijoituksia on nähtävillä tanssikoulun sosiaalisessa mediassa. 

KMDancen EK- ja intensiiviryhmät

KMDancen intensiivi ja EK-ryhmät ovat tanssikoulumme edustusryhmiä, jotka osallistuvat aktiivisesti eri tanssitapahtumiin ja kilpailuihin.  Edustusryhmiemme päälajeina on joko showtanssi tai reggaeton. Edustusryhmiin valitaan motivoituneita ja aktiivisesti tanssia harrastavia tanssijoita. EK-ryhmien pääsykokeet järjestetään aina keväisin ja tarkempi ajankohta ilmoitetaan erikseen. Intensiiviryhmiin ei järjestetä erillistä pääsykoetta vaan niistä voi tiedustella kyseisen ryhmän opettajalta. Ryhmiinn otetaan tanssijoita taitotason perusteella.

 

EK-ryhmät

EK-ryhmät Illusion ja Mystic ovat Tanssikoulu KMDancen edustusryhmiä, jotka osallistuvat aktiivisesti eri tanssitapahtumiin ja kilpailuihin. Ryhmät harjoittelevat kolme kertaa viikossa, johon sisältyy yksi koreografia tunti sekä kaksi tekniikkatuntia baletti ja jumps&turns&dance acrobatics/nykytanssi. Tanssijat voivat lisäksi valita tanssikoulumme lukujärjestyksestä lisätunteja ryhmän pakollisten viikkotuntien lisäksi.

 

Ryhmät valmistelevat vuosittain koreografian, jolla osallistutaan eri tanssikilpailuihin ja -tapahtumiin. Illusion-ryhmä valmistelee poikkeuksellisesti kaksi eri koreografiaa, joista toisella osallistutaan lasten sarjaan ja toisella junioreiden sarjaan (jako eri koreografioihin tehdään tanssijoiden iän ja tason perusteella).

 

KMDance Illusion

KMDance Illusion on tarkoitettu jo pidempään tanssineille kilpailutoiminnasta kiinnostuneille oppilaille. Illusion 1 on tarkoitettu vuonna 2005 ja 2006 syntyneille tanssijoille ja KMDance Illusion 2 vuonna 2007 sitä myöhemmin syntyneille tanssijoille. Ryhmät harjoittelevat kolmesti viikossa: keskiviikkoisin (koreografiatunti) klo 16.00-17.15(Illusion 1)/17.15-18.30(Illusion 2), perjantaisin klo 17.00-18.15 (jumps & turns & dance acrobatics) ja lauantaisin klo 11.00-12.00 (baletti).

 

KMDance Mystic

KMDance Mystic on tarkoitettu kilpailutoiminnasta kiinnostuneille vuonna 2005 ja sitä aiemmin syntyneille jo pidempään tanssineille oppilaille. Ryhmä harjoittelee kolmesti viikossa. Viikkotunteihin kuuluu yhteinen koreografiatunti keskiviikkoisin klo 19.30-21.00 ja lisäksi tanssijat valitsevat kaksi tekniikkatuntia (nykytanssi/jumps & turns & dance acrobatics/baletti). 

 

Omat tanssit -koreografiatunti

Kurssi, jolla tanssijat opettelevat koreografian tekoa ja valmistavat itse opettajan opastuksella sooloja ja duoja. Oman koreografian kautta tanssijat pääsevät harjoittelemaan liikkeen luomista valitsemansa musiikin ja teeman kautta.  Ryhmä on pääasiassa tarkoitettu tanssikoulun EK-ryhmäläisille.

 

Intensiiviryhmät

Lukuvuonna 2018-2019 tanssikoulu KMDancella toimii kolme intensiiviryhmää: Elenia, Las Dulces ja Reggaeton Mangos. Intensiiviryhmät on tarkoitettu esiintymisestä kiinnostuneille tanssin harrastajille. Intensiiviryhmät edustavat tanssikoulua eri tanssitapahtumissa ja -katselmuksissa sekä mahdollisissa kilpailuissa. 

 

KMDance Elenia

KMDance Elenia on showtanssin intensiiviryhmä joka on tarkoitettu vuonna 2007 ja sen jälkeen syntyneille innokkaille ja esiintymisestä kiinnostuneille tanssijoille. Ryhmällä on viikoittain yksi yhteinen koreografiatunti ja tämän lisäksi kukin oppilas valitsee itselleen omiin aikatauluihin sopivan toisen tunnin tanssikoulun lukujärjestyksestä (show, hip hop, reggaeton tms.). Ryhmä osallistuu vuosittain 1-2 tanssitapahtumaan.

 

KMDance Reggaeton Mangos ja Las Dulces

Reggaeton Mangos  ja Las Dulces ovat reggaetonin intensiiviryhmiä. Reggaeton Mangos on yli 15-vuotiaille ja Las Dulces 12-15-vuotiaille jatkotason tanssijoille tarkoitettu ryhmä. Ryhmät valmistelevat vuosittain koreografian, jolla ryhmä osallistuu Latin Show Of The Year -kilpailuun sekä muihin mahdollisiin esiintymisiin ja kilpailuihin.

 

Pienryhmät

EK-ryhmäläiset  ja intensiiviryhmäläiset voivat halutessaan lisäksi hakea Performing Arts tai Latino Show/Caribbean Show -pienryhmiin, jolla osallistutaan IKM- ja SM-kilpailuihin sekä muihin tanssitapahtumiin ja -kilpailuihin. Pienryhmiin valitaan 7 tanssijaa/ikäsarja. Tarkemmat tiedot pienryhmistä sekä hakutilaisuudesta ilmoitetaan  aina syyskauden alussa.