Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tanssikoulu KMDancen opettajat

 

Kati Hallio

Kati on tanssinut lapsesta saakka tanssin ollessa musiikin ohella tärkein harrastus. Jo nuorena koreografioiden tekemisestä innostunut Kati aloitti tanssin opettamisen vuonna 1996. Musiikkiteatterilukion ja Oriveden opiston tanssilinjan jälkeen halu tanssia vei maailmalle, ja Kati on opiskellut eri lajeja (jazz, show, moderni, baletti, reggaeton, salsa) paitsi Suomessa, myös mm. Lontoossa ja Havannassa. Musiikkiteatteri-ilmaisun koulu Mustin ammattiin valmentavalla linjalla hän syvensi osaamistaan teatterin saralla. Jyväskylän yliopistossa Kati opiskeli musiikkitiedettä, tanssipedagogiikkaa, draamapedagogiikkaa sekä kasvatustiedettä. Opiskelujen ohessa hän teki useita koreografioita musikaaleihin (mm. West Side Story, Rockville, The Sound Of Music) useasti palkitussa Rantasalmen Nuorisoteatterissa, jossa itsekin nuorena esiintyi vuosien ajan. Pro Gradu -työnään hän valmisti Nuorisoteatterille musikaalin Piruetin Pyörteissä, jonka musiikin sävelsi, sanoitti ja ohjasi sekä teki koreografian. Kati esiintyy ja treenaa yhä säännöllisesti ja tekee vuosittain opintomatkan ulkomaille halunaan kehittää omaa opetustaan jatkuvasti.

 

Kati on vienyt aktiivisesti oppilasryhmiään erilaisiin katselmuksiin ja kilpailuihin, niin musikaalikoreografioita kuin show- ja reggaeton-ryhmiäkin. Mitaleiden, finaalipaikkojen ja kunniakirjojen ohella iloisina muistoina mm. ryhmien valinta esiintymään Kuopio Tanssii ja Soi -tapahtumaan sekä yhdessä Mian kanssa ohjatun lastenryhmän pääsy Baletin, Jazzin ja Modernin tanssin MM-kilpailuihin.

Katille  tärkeintä opettamisessa on rakkaus tanssiin, ja sitä hän haluaa korostaa oppilailleen. Ilmaisu, heittäytyminen, rohkeus, itseluottamus, sinnikkyys, rajojen rikkominen ja loputon hiominen, hiominen, hiominen - siinä Katin tanssituntien lähtökohta!

KMDancella Kati opettaa showtanssia, commercialia, reggaetonia ja salsaa. Kati valmentaa myös KMDancen showtanssin koulutusryhmiä ja valmistaa yhdessä Mian kanssa kisakoreografiat PA pien- ja muodostelmaryhmille. Kati valmistelee myös Reggaetonin kilpailukoreografioita juniorien ja aikuisten sarjassa.

 

Mia Nummila

Mian tausta on joukkuevoimistelussa, josta hän siirtyi myöhemmin tanssin pariin. Aluksi lajeina olivat lähinnä showtanssi, jazz ja baletti, mutta pian mukaan tulivat myös street-lajit. Suomen lisäksi Mia on vuosien saatteessa treenannut myös Virossa, Kanadassa ja Barcelonassa.

Mia kuului myös usean vuoden ajan street dancen pienryhmään, joka on menestynyt niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin kilpailuissa. Street dance -kilpailuiden lisäksi Mia on osallistunut showtanssi-, latino show- sekä kilpatanssin ProAm-kilpailuihin.

Nykyään Mia treenaa viikoittain mm. showtanssia, modernia ja reggaetonia. Mialla on kova hinku kehittyä tanssijana ja hän onkin aina valmis kokeilemaan uutta ja myös kokonaan uusia lajeja.

Mia on myös vienyt useita eri-ikäisiä tanssiryhmiä tanssikatselmuksiin ja -kilpailuihin, joista on tarttunut mukaan muutama kunniakirjakin. Mian Commercial ja Show-esitykset valittiin myös esiintymään Tanssin Päivä 2017 -tapahtumaan. Päällimmäiseksi muistoksi jäänyt lasten edustuspaikka Baletin, Jazzin ja Modernin tanssin MM-kilpailuissa Wezlarissa 2016.

Mialle tärkeintä tanssin opettamisessa on tuottaa lapselle iloa yhdessäolon, liikunnan ja esiintymisen kautta. Vaativasta otteestaan huolimatta Mia on kannustava ja innostava opettaja, joka tekee työtään koko sydämellä.

KMDancella Mia opettaa lastentanssia, showtanssia, commercial dancea ja hip hoppia. Mia valmentaa myös KMDancen koulutusryhmiä ja valmistelee yhdessä Katin kanssa kisakoreografiat pien- ja muodostelmaryhmille. 

 

Henna Räsänen

Henna on valmistunut tanssipedagogiksi vuonna 2016 Tukholmasta Dans och Cirkushögskolanista, tanssilajien painoittuen erityisesti street-lajeihin ja nykytanssiin.  Opintojensa  jälkeen Henna on opettanut tanssitunteja eri kouluissa Suomessa, kiertänyt Eurooppaa eri koreografien workshopeilla ja  ollut mukana tanssiprojekteissa Brysselissä ja Edinburghissa. Henna on vuosien varrella osallistunut useisiin tanssiproduktioihin ja toiminut tanssijana esiintyvässä Starbust Dancers -showtanssiryhmässä ja Salsa de Cuba -salsatanssiryhmässä.

 

Opettajana Henna haluaa keskittyä erityisesti tanssin ilmaisullisuuteen ja  vartalonkäyttöön sekä oman tyylin muotoutumiseen.

 

KMDancella Henna opettaa syksystä 2017 lähtien lastentanssia, nykytanssia ja hip hoppia.