Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tanssikoulu KMDancen opettajat 

 

Kati Hallio

Kati on tanssinut lapsesta saakka tanssin ollessa musiikin ohella tärkein harrastus. Jo nuorena koreografioiden tekemisestä innostunut Kati aloitti tanssin opettamisen vuonna 1996. Musiikkiteatterilukion ja Oriveden opiston tanssilinjan jälkeen halu tanssia vei maailmalle, ja Kati on opiskellut eri lajeja (jazz, show, moderni, baletti, reggaeton, salsa) paitsi Suomessa, myös mm. Lontoossa ja Havannassa. Musiikkiteatteri-ilmaisun koulu Mustin ammattiin valmentavalla linjalla hän syvensi osaamistaan teatterin saralla. Jyväskylän yliopistossa Kati opiskeli musiikkitiedettä, tanssipedagogiikkaa, draamapedagogiikkaa sekä kasvatustiedettä. Opiskelujen ohessa hän teki useita koreografioita musikaaleihin (mm. West Side Story, Rockville, The Sound Of Music) useasti palkitussa Rantasalmen Nuorisoteatterissa, jossa itsekin nuorena esiintyi vuosien ajan. Pro Gradu -työnään hän valmisti Nuorisoteatterille musikaalin Piruetin Pyörteissä, jonka musiikin sävelsi, sanoitti ja ohjasi sekä teki koreografian. Kati esiintyy ja treenaa yhä säännöllisesti ja tekee vuosittain opintomatkan ulkomaille halunaan kehittää omaa opetustaan jatkuvasti.

 

Kati on vienyt aktiivisesti oppilasryhmiään erilaisiin katselmuksiin ja kilpailuihin, niin musikaalikoreografioita kuin show- ja reggaeton-ryhmiäkin. Kilpailuissa myönnettyjen mitaleiden, finaalipaikkojen ja kunniakirjojen ohella iloisina muistoina mieleen ovat jääneet Suomen edustuspaikka lasten pienryhmissä Baletin, Jazzin ja Modernin tanssin MM-kilpailuihin syksyllä 2016 sekä junioreiden pienryhmissä Caribbean Shown MM-kilpailuissa syksyllä 2017 (2. sija) ja EM-kilpailuissa keväällä 2018 (5. sija).  Katin koregrafioimia esityksiä on valittu esiintymään myös mm. Kuopio Tanssii ja Soi, sekä Hyvää Tanssin päivää 2017 -tapahtumiin.

 

Katille  tärkeintä opettamisessa on rakkaus tanssiin, ja sitä hän haluaa korostaa oppilailleen. Ilmaisu, heittäytyminen, rohkeus, itseluottamus, sinnikkyys, rajojen rikkominen ja loputon hiominen, hiominen, hiominen - siinä Katin tanssituntien lähtökohta!

 

KMDancella Kati opettaa showtanssia, reggaetonia ja salsaa ja kesätunneilla latin jazzia. Kati valmentaa myös KMDancen showtanssin EK-ryhmiä ja koreografioi showtanssin pien- ja muodostelmaryhmien, sekä Latino Show ja Caribbean Show -pienryhmien kisaohjelmat. 

 

Mia Nummila

Mialla on monipuolinen tausta eri tanssilajeissa. Tanssin pariin Mia siirtyi joukkuevoimistelusta jo nuorena. Pääasiassa Mia on harjoitellut showtanssia, jazzia, modernia, balettia ja eri street-lajeja, mutta myöhemmin mukaan ovat tulleet myös latinalaislajit. Suomen lisäksi Mia on vuosien saatteessa treenannut myös Virossa, Kanadassa ja Barcelonassa. Mia on osallistunut myös erilaisiin kilpailuihin soolo, duo, pieryhmä ja muodostelmakoreografioilla lajeina hip hop, showtanssi tai latino show. Mia kuului myös usean vuoden ajan Hip Hopin pienryhmään Gforce, joka on menestynyt kilpailuissa niin Suomessa kuin ulkomailla. 

 

Tanssitunteja Mia alkoi ohjaamaan vuonna 2012, jonka jälkeen etenkin lasten- ja nuorten opettamisesta on tullut hänelle intohimo. Mia on myös on vienyt useita eri-ikäisiä tanssiryhmiä tanssikatselmuksiin ja -kilpailuihin. Ryhmille on myönnetty erilaisia kunniamainintoja ja keväällä 2017 Mian nuorten Commercial ja lasten Show -esitykset valittiin esiintymään Tanssin Päivä 2017 -tapahtumaan. Päällimmäisiksi muistoksi ovat jääneet lasten pienryhmän edustuspaikka Baletin, Jazzin ja Modernin tanssin MM-kilpailuissa Wezlarissa syksyllä 2016 ja finaalipaikka lasten IKM-kilpailuissa keväällä 2017.

 

Mialle tärkeintä tanssin opettamisessa on tuottaa oppilaille iloa yhdessäolon, liikunnan ja esiintymisen kautta. Vaativasta otteestaan huolimatta Mia on kannustava ja innostava opettaja, joka tekee työtään koko sydämellä.

 

KMDancella Mia opettaa showtanssia, commercial dancea ja hip hoppia sekä kesätunneilla lyrical jazzia. Mia valmentaa myös KMDancen EK-ryhmiä, ja koreografioi showtanssin pien- ja muodostelmaryhmien kisaohjelmia.

 

Henna Räsänen

Henna on valmistunut tanssipedagogiksi vuonna 2016 Tukholmassa Dans och Cirkushögskolanista, tanssilajien painoittuen erityisesti street-lajeihin ja nykytanssiin. Opintojensa jälkeen Henna on opettanut tanssitunteja eri kouluissa Suomessa, kiertänyt Eurooppaa eri koreografien workshopeilla ja  ollut mukana tanssiprojekteissa Brysselissä ja Edinburghissa. Henna on vuosien varrella osallistunut useisiin tanssiproduktioihin ja toiminut tanssijana esiintyvässä Starbust Dancers -showtanssiryhmässä ja Salsa de Cuba -salsatanssiryhmässä. Opettajana Henna haluaa keskittyä erityisesti tanssin ilmaisullisuuteen ja  vartalonkäyttöön sekä oman tyylin muotoutumiseen. 

 

KMDancella Henna on opettanut syksystä 2017 lähtien lastentanssia, nykytanssia ja hip hoppia. Hennalla on vahva osaaminen kyseisissä lajeissa ja myös pitkä kokemus lasten ja nuorten opettamisesta. Henna toimii myös yhtenä koreografina KMDancen junioreiden muodostelmassa.

 

José Mesa

José Mesa on opiskellut folklore- ja populaaritansseja Escuela Conjunto Folklorico Nacional de Cubassa sekä Escuela Narciso Medinassa nykytanssia. José on kerännyt kokemusta ammattitanssijana mm. Compañia de Danzas Tradicionales de Cuba JJ -ryhmässä. José on opettanut mm. salsaa, reggaetonia, cha-cha-chata, mamboa ja rumbaa useiden vuosien ajan. Hän on innokas ja energinen opettaja, ja tahtoo välittää oppilailleen samaa tanssin iloa kuin mitä tanssi hänelle antaa.

 

José on pitää KMDancella satunnaisesti workshoppeja ja opettaa kesätunneilla Reggaetonia.