Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Info 

Tanssikoulu KMDance Oy on vuonna 2016 perustettu tanssikoulu, joka sijaitsee Espoon Bembölessä. KMDance on syntynyt sen perustajien, Katin ja Mian, puhtaasta halusta ja innosta toteuttaa unelmia - niin omia kuin tanssinharrastajienkin! 

 

Tanssikoulu KMDance tarjoaa tavoitteellista ja innostavaa tanssinopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Lähtökohtana ovat oppilaat - me olemme teitä varten! Haluamme antaa jokaiselle mahdollisuuden kokea tanssin hurma, sen tuomat huippufiilikset, uuden oppimisen riemun, ja sinnikkäällä treenaamisella saavutetut taidot. Koulussamme panostetaan positiiviseen ja kannustavaan ilmapiiriin ja jokainen tanssinharrastaja nähdään yksilönä, jolla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Meidän tehtävänämme on auttaa tanssinharrastajaa kehittymään juuri siinä tahdissa, mikä hänelle itselleen on parasta. Haluamme antaa kaikille nuorille tanssijoille mahdollisuuden kehittyä ja esiintyä, kilpailla ja osallistua valtakunnallisiin tanssitapahtumiin - päästä ihan toden teolla nauttimaan siitä kaikesta ihanuudesta mitä tanssi on omaan elämäämme tuonut.

 

Tanssi on loistava harrastus kenelle tahansa, sillä siinä yhdistyvät ilmaisu, urheilu ja musiikki - taidetta parhaimmillaan! 

 

Olet lämpimästi tervetullut tunneillemme, kerro meille mitkä ovat tavoitteesi ja mehän teemme kaikkemme jotta ne voit saavuttaa!

 

Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen tanssitunteihin tai KMDancen toimintaan, voit olla yhteydessä osoitteeseen toimisto@kmdance.fi

 

Tanssikoulumme säännöt voit lukea täältä.