Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tanssituntien hinnat

Kausimaksu maksetaan ensisijaisesti kertamaksuna verkkokaupassamme. Kausimaksu tulee olla maksettuna kauden kahden ensimmäisen viikon aikana. Mikäli haluat kuitenkin maksaa kausimaksun laskulla tai jaksoittain, tulee tästä tehdä erillinen pyyntö toimistolle. Laskut lähetetään sähköpostilla ja kustakin laskusta peritään laskutuslisä 5 euroa. Voit myös maksaa tanssitunteja osittain tai kokonaan Smartum-liikuntaseteleillä tai -saldolla. Tarkemmat ohjeet tämän sivun lopussa.

 

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Otathan huomioon, että tanssikoulu ei ole erikseen vakuuttanut oppilaita. Tanssikoulu KMDance pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.

 

Kesäkurssien ja -leirien hinnat

1 kurssi - 40 €

2 kurssia - 75 €

3 kurssia - 100 €

Kesän anytime - tanssi niin paljon kuin haluat! - 120 €

 

Lasten tanssiva kesäleiri 7-12-vuotiaille - 200 €

Nuorten tanssin teholeiri yli 12-vuotiaille - 220 €

 

Maksa kesän kurssit ja leirit helposti verkkokaupassa.

 

Viikkotuntien hinnat lukukausittain

Lukuvuoteen kuuluu kaksi lukukautta: syyslukukausi (16 vk) ja kevätlukukausi (16 vk). Hinnat on merkitty lukukausittain. Syyslukukausi ja kevätlukukausi maksetaan erikseen. Uudet oppilaat voivat osallistua yhdelle kokeilutunnille hintaan 10 €. Kokeilutunnin maksun vähennetään kausimaksusta, mikäli oppilas päättää ilmoittautua tunnille kokeilukerran jälkeen. 

 

Tunnit 30min 45min  60min
1 krt/vk 160 € 180 € 195 €
2krt/vk +144 € +162 € +176 €
3krt/vk +136 € +153 € +166 €
4krt/vk +136 € +153 € +166 €

 

Kahdessa viikkotunnissa on huomioitu alennus 10 % ja kolmessa tai useammassa viikkotunnissa 15 %. Mikäli oppilas valitsee tunteja eri kategoriasta maksetaan lisätunti edullisemman tunnin mukaan. Jos esimerkiksi haluat ilmoittautua kahdelle viikkotunnille joista toinen on kestoltaan 60min ja toinen 45min on kausimaksusi hinta 195 € + 162 € eli yhteensä 357 €. Jos taas esimerkiksi haluat ilmoittautua kolmelle 60 minuutin pituiselle viikkotunnille on kausimaksusi hinta 195 € + 176 € + 166 € eli yhteensä 537 € jne.

 

EK-ja intensiiviryhmien hinnat

EK- ja intensiiviryhmien kausimaksuun sisältyy ryhmästä riippuen 1-3 oppituntia viikossa. Oppilaat voivat lisäksi valita lisätunteja tanssikoulun muusta tuntitarjonnasta alennettuun hintaan. Huomaathan, että kilpailujen/katselmusten osallistumismaksut, esiintymisasut sekä mahdolliset matkakustannukset eivät sisälly kausimaksuihin. EK- ja intensiiviryhmien hintoja ei voi myöskään yhdistää alennuksiin (lisätunnit, perhealennus), sillä niissä on jo huomioitu alennus usemmasta tunnista. 

 

Ryhmä Hinta
INT Reggaeton Mangos yli 16-v. 240 €
INT FLASH 12-16-v. 330 €
EK-ryhmä KMDance Elenia 330 €
EK-ryhmä KMDance Illusion 450 €
EK-ryhmä KMDance Mystic 480 €
EK-ryhmä KMDance Dynasty 380 €
Lisätunnit  
1krt/vko +100€
2krt/vko +170€
Anytime +220€ 
Pienryhmäkoreografia (yht. 20h) +200€

Alennukset

Perhealennus - 5 %

Perhealennus annetaan, mikäli samasta taloudesta viikkotunneille osallistuu yksi tai useampi perheenjäsen. Alennus vähennetään kunkin perheenjäsenen perusviikkotuntien kausimaksun loppusummasta. Huom! Alennus ei koske EK- ja intensiiviryhmien kausi- tai lisätuntihintoja, muodostelma- tai pienryhmäkoreografioita, eikä alennuksia voi yhdistää. Käytä verkkokaupassa alennuskoodia PERHE5. Kysy lisää toimistolta.

 

Dance Moms 

KMDancen koulutus- ja intensiiviryhmien vanhemmat tanssivat edullisemmin! Tarjoamme EK- ja intensiiviryhmien vanhemmille viikkotunnit hintaan 100 € / lukukausi. Huom! Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Smartum ja ePassi

Voit myös maksaa tanssitunteja osittain tai kokonaan Sporttipassilla ja Smartum-liikuntaseteleillä tai -saldolla. 

 

Toimita Smartum-setelit opettajalle heti ensimmäisellä tunnilla, jotta ne ehditään huomioida laskutuksessa. Smartum-saldolla voit tehdä maksusuorituksen myös Polku-palvelussa>>. Muistathan noudattaa Smartum-liikuntaseteleiden käyttöehtoja

 

SporttiPassilla voit maksaa henkilökohtaisen kausimaksun verkkomaksulla tai ePassi -sovelluksella. Löydät aikuisten kausimaksun suoraan mobiilipalvelusta. Voit myös maksaa osan kausimaksusta valitsemalla "custom price". Verkkomaksun voit tehdä kirjautumalla sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla. Osittainen maksu huomioidaan laskutuksen yhteydessä. Muistathan noudattaa ePassin käyttöehtoja.

Kausimaksun maksaminen laskulla tai jaksoissa

Kausimaksu maksetaan ensisijaisesti verkkokaupassamme. Mikäli haluat kuitenkin maksaa kausimaksun laskulla, tulee sinun lähettää tästä pyyntö toimistolle. Tällöin laskun loppusummaan lisätään laskutuslisä 5 euroa. Huomioithan, että mikäli maksat kausimaksusta vain osan sopimatta osamaksusta toimiston kautta, katsotaan maksu myöhästyneeksi. 

Voit myös niin halutessasi maksaa kausimaksun jaksoissa. Tällöin laskun kokonaissumma jaetaan kolmeen osaan. Kevätlukukaudella 2018 laskut lähetetään seuraavasti: 15.1., 19.3. ja 23.4. Perimme kustakin lähetetystä laskusta laskutuslisän 5 euroa.

 

Laskujen maksuehtona sovelletaan 14 vuorokautta.