Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

KMDancen erikoiskoulutusryhmät ja kilpailutoiminta

 EK-ryhmäläiset ovat Tanssikoulu KMDancen edusturyhmiä, jotka osallistuvat aktiivisesti eri tanssitapahtumiin ja kilpailuihin. Ryhmät harjoittelevat kolme kertaa viikossa, johon sisältyy yksi koreografia tunti sekä kaksi tekniikkatuntia baletti ja jumps&turns&dance acrobatics/nykytanssi. Tanssijat voivat lisäksi valita tanssikoulumme lukujärjestyksestä lisätunteja ryhmän pakollisten viikkotuntien lisäksi.

Lukuvuonna 2018-2019 tanssikoulu KMDancella toimii kaksi EK-ryhmää: Mystic ja Illusion. EK-ryhmät harjoittelevat kolme kertaa viikossa. Tuntiohjelmaan kuuluu kaksi tekniikkatuntia ja yksi koreografiatunti.

Ryhmät valmistelevat vuosittain koreografian, jolla osallistutaan eri tanssikilpailuihin ja -tapahtumiin. Illusion-ryhmä valmistelee poikkeuksellisesti kaksi eri koreografiaa, joista toisella osallistutaan lasten sarjaan ja toisella junioreiden sarjaan (jako eri koreografioihin tehdään tanssijoiden iän ja tason perusteella).

EK-ryhmäläiset voivat niin halutessaan lisäksi hakea Performing Arts -pienryhmiin sekä osallistua omat tanssit -koreografiatunnille, jossa valmistellaan soolo- ja duokoreografioita. Tarkemmat tiedot ryhmistä sekä hakutilaisuudesta ilmoitetaan syyskauden alussa.

 

KMDance Illusion

KMDance Illusion on tarkoitettu pääasiassa vuonna 2005 ja sitä myöhemmin syntyneille jo pidempään tanssineille oppilaille. Ryhmä harjoittelee kolmesti viikossa: keskiviikkoisin klo 16.00-17.15 (juniorit)/17.30-18.15 (lapset) (koreografiatunti), perjantaisin klo 17.00-18.15 (jumps&turns&dance acrobatics) ja lauantaisin klo 10.00-11.00 (baletti). Huom! Aikataulut ovat alustavia ja niihin saattaa vielä tulla muutoksia.

 

KMDance Mystic

KMDance Mystic on tarkoitettu pääasiassa vuonna 2005 ja sitä aiemmin syntyneille jo pidempään tanssineille oppilaille. Ryhmä harjoittelee kolmesti viikossa: keskiviikkoisin klo 19.30-21.00 (koreografiatunti) ja kaksi valinnaista tekniikkatuntia baletti/nykytanssi/jumps&turns&dance acrobatics. Huom! Aikataulut ovat alustavia ja niihin saattaa vielä tulla muutoksia.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen hakutilaisuuteen.